5 Paranormale historier fra Politi, brann og ambulanse folk


Dette er 5 paranormale eller uforklarlige hendelser som politi, brann og ambulanse personal har opplevd på sine skift. Og skal vi tro disse menneskene så finnes det helt klart mer mellom himmel og jord enn vi mennesker kan forklare…

BRANNALARMEN

Jeg er en politimann som arbeider kveldsskift fra 15-23. En kveld jeg er på jobb går brannalarmen av, for mange mange år siden tilbydde politstasjonen alarm overvåkning, dette var koblet direkte opp mot politstasjonen og ga beskjed ved brann eller innbrudd. Siden systemet krevde så mye for å få det fjernet hadde vi bare latt systemet drive siden det bare var noen få hus som enda var koblet opp.  Min kollega håndterte alarmen som gikk av å informerte brannvesenet.

Jeg er på vei ut døren mot brannstasjonen når 911 ringer fra den samme adressen hvor brannalarmen nettopp gikk av. Jeg svarer men det er helt stille i andre enden, jeg antar at de akkurat rakk å ringe før de svimte av så jeg løper ut bakdøren, hopper inn i politibilen, informerer på felles radioen for politi og brannvesen om nødsamtalen jeg nettopp mottok og at jeg er på vei direkte mot huset.

Jeg ankommer samtidig med brannvesenet men vi ser ingenting. Ingen røyk, ingen tegn på noen ting.

En eldre dame kommer gående opp gata trillende på enda eldre dame i rullestol, hennes mor. De bor i huset som samtalen og alarmen kom i fra og de har bare vært ute på en liten spasertur før middag.

Jeg forteller dem hva som har skjedd, de forteller at det er kun de to som bor der, og damen i rullestol er ganske sikker på at den alarmen ble koblet fra for flere år siden da de pusset opp huset. Ikke har de noen andre alarmsystem heller, bare et par vanlige brannalarmer fastmontert i taket.

Vi tar en runde rundt i huset, vi kommer til bakdøren på kjøkkenet og vi kan tydelig se og lukte gass. Vi får slått av hovedgassen, satt opp noen vifter for å lufte ut gassen, og vi finner en gassledning med  brudd som går til komfyren. Datteren forklarer at hun hadde sølt kaffe der før de gikk ut på tur, og at hun hadde flyttet litt på ovnen for å få vasket opp all kaffen. Antageligvis ble det brudd i ledningen i det hun skudde komfyren tilbake. Ingenting var rørt ellers i huset, telefonene sto urørt…

15 minutter senere dukker dukker brannsjefen opp. Han går bort å gir de to damene en klem med tårer i øynene. Det viser seg at den avdøde mannen til damen i rullestol var brannsjef for vår stasjon for 60 år siden. Og datterens mann, som hadde gått bort for noen få år siden, var også ansatt ved  vår stasjon.

Jeg har aldri trodd på spøkelser eller ånder men denne nødsamtalen fikk meg til å tenke at kanskje mennesker som bruker livet sitt til å gjøre godt kanskje får en ekstra kraft i døden som gir dem lov til å våke over sine kjære.. Hvem vet hva som hadde skjedd om ikke vi hadde blitt tilkalt og oppdaget gasslekasjen… Grizzly_treats

DEN LILLE GUTTEN

Dette er min fars historie

Han jobbet som poitimann og en kveld rykket han ut etter å ha fått telefon om en far som hadde slått seg vill og bestemt seg for å skyte hele familien. Han hadde drept sin kone og leita nå rundt i huset etter sin 5 år gamle sønn slik at han kunne skyte han. Den 5 år gamle gutten hadde løpt ut av huset og prøvde å gjemme seg på siden av huset bak søppelkassene. Faren fant til slutt sønnen sin og på nært hold tømte han pistol magasinet inn i sin lille gutt.

Da min far ankom åstedet fant de den lille gutten i fullstendig sjokk sittende på den samme plassen hvor faren hadde funnet ham, men gutten var helt uskadet. Det var kulehull i husveggen og over alt rundt gutten.

Da de endelig fikk avhørt gutten og spurt han om hva som hadde skjedd da faren hadde funnet ham bak søppelkassen kunne gutten fortelle at “engelen sto foran meg med et skjold, han reddet meg, han dyttet pistolen vekk fra meg” – 9oreos

Kanskje var engelen guttens mamma?

DEN SNILLE DAMEN

Jeg er en Politi detektiv og en periode arbeidet jeg som ekspert på sex kriminalitet og kriminalitet mot barn. Det er den beste og verste jobben jeg har hatt.

En sak jeg hadde kom inn til meg rundt midnatt. En ung kvinne med et lite barn kom inn til politiet for å anmelde ekskjæresten for voldtekt under en krangel om samvær for barnet deres. For å gjøre en lang historie kort, historien var sann og er en av de mest voldelige og sadistiske sakene jeg har hatt så jeg skal spare dere for de grusomme detaljene. Jeg aner fremdeles ikke hvordan den unge kvinnen klarte å ta seg i sikkerhet og til politiet med et lite barn på armen.

Deler av etterforskningen innebærer at jeg prater med barnet. Kvinnen hadde fortalt at barnet var til stede under hele hendelsen hos ekskjæresten.  Under intervjuet med det lille barnet kunne barnet fortelle at faren hadde blitt veldig sint og slått mamma. Men så forteller barnet at den snille damen dukket opp og at barnet ikke hadde klart å se forbi damen og dermed ikke så mere av det som skjedde. Barnet kunne fortelle at den snille damen holdt henne og fortalte at det kom til å gå fint med henne og moren, deretter hadde den snille damen synget en sang på flere forskjellige språk. Barnet kunne så fortelle at den snille damen hadde gått bort til inngangsdøren og banket på døren. Så hadde den snille damen hjulpet barnet og moren ut til bilen før hun forsvant.

I morens intervju fortalte moren at ekskjæresten hadde holdt en kniv til halsen hennes og presset den mot huden hennes for å kutte halsen åpen men ble plutselig distrahert og han løp  ut av leiligheten. Hun hadde ingen forklaring på hvorfor.

Den mistenkte ble arrestert 8 timer senere, han innrømmet alt sammen. Da jeg spurte ham om kniven til strupen kunne han fortelle følgende: “ jeg sverger til Gud at jeg skulle drepe den hora og kutte strupen på henne, men så syntes jeg at jeg hørte et bank på døren og jeg trodde det var politiet. Da jeg så at kysten likevel var glad så stakk jeg.

Han soner nå livstid i fengsel, og moren og barnet lever nå et godt liv. Men jeg skulle gjerne likt å vite mer om denne snille damen… Anonym

UTELIGGEREN

Tidligere så drev jeg en butikk i en travel handlegate hvor alle butikklederne hadde satt opp et felles radiosystem slik at butikkene kunne kommunisere med hverandre ift butikktyveri og sikkerhet. En gang i året møttes vi for å diskutere lokale “personligheter” og hvordan ivareta best mulig sikkerhet i butikken. Det ene året ble det klart at alle butikkene ble oppsøkt av den samme uteliggeren som forsøkte å lure seg innbak i lokalet like før stengetid i håp om å kunne overnatte inne.

Selv om det er hjerteskjærende så kunne vi ikke la han overnatte i butikkene og vi måtte derfor kaste han ut når vi oppdaget han. Ingen av oss anmeldte han, han var alltid veldig unnskyldende og forståelsesfull når vi ba han om å gå. Noen ganger gikk han direkte videre til en annen butikk for å prøve lykken så derfor ble det etterhvert en vane at vi ga hverandre beskjede over radioen når han kom.

En kveld etter at jeg hadde eskortert mannen ut brannveien brukte jeg godt tid på vei inn igjen til radioen, da jeg endelig kom inn til radioen for å gi beskjeg til de andre butikkene hørte jeg til min overraskelese at 4 av de andre butikkene allerede diskuterte det faktum at de hadde nettopp kastet han ut fra butikken sin med få minutters mellomrom. Butikkene l¨å i en veldig lang gate og det ville vært umulig for uteliggeren og rekke innom alle de butikkene på så kort tid.

Etter denne episoden så vi aldri uteliggeren igjen, og etterhvert ble det til et rykte om at uteliggeren antageligvis hadde dødd, og vi hadde alle kastet ut spøkelset hans fra butikkene våre den dagen… text_fish

KIRKEGÅRDSVAKTEN

Denne historien er fra Russland. Min kjærestes far arbeidet som frivillig politi, ikke like autoritær som en ordentlig politi, men tok seg av små saker som fulle folk som lager bråk, folk som går ulovlig i hagen til folk o.l.

En kveld får de en melding om at noen har en ulovlig fest i byparken. Han gikk der for å sjekke og fant to familier som feiret et bryllup. Han gratulerte dem med dagen og ba dem kose seg med festen, på vei tilbake bestemte han seg for å ta snarveien over kirkegården. Det var en gammel kirkegård tilbake fra andre verdenskrig, og det var ikke laget noen nye graver siden den gang. En eldre mann arbeidet som kirkegårsvakt og holdt et halvt øye på området for en beskjeden lønn. Det var allerede blitt mørk og han gikk med raske skritt nedover hovedstien da han plutselig fikk øye på kirkegårdsvakten. Den eldre mannen holdt på å fikse et gjerde som var blitt ødelagtt av en brukken grein fra treet over.  Et lite stykke unna vakten sto arbeidstrallen hans full av hageredskaper.

Faren til min kjæreste bestemte seg for å spøke litt med vakten. Han snek seg opp til arbeidstrallen, tok en av avfallsposene, kuttet to hull til øyene med lommekniven og trakk den over hodet og overkroppen. Så snek han seg opp til kirkegårdsvakten, tente en lighter inni slik at det skulle skinne lys fra øynene og begynte så å lage klagende spøkelses lyder. Kirkegårdsvakten snur seg sakte rund, stirrer på ham en stund snur seg tilbake og fortsetter å arbeide.

Min kjærestes far ble forvirret over mangelen på reaksjon fra vakten, og begynte å føle seg dum over sin barnslige oppførsel. Han rev av seg posen, mumlet unnskyld og begynte å gå veldig fort mot utgangen.

Da han var nesten med porten hører han løpende fotskritt bak seg, det var kirkegårdsvakten som kom løpende opp til ham og dyttet han hardt i ryggen med en spade mens han ropte “Hvor mange ganger må jeg si det til dere, dere må gjerne vandre rundt om dere har behov for det, men forlat aldri området! “ – Barafu

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: