6 skikkelig skumle historier fra virkeligheten


Disse historiene er hentet fra Reddit hvor flere brukere forteller sin skumleste historie. Disse får det virkelig til å gå kaldt gjennom blodet.. Sikker på at du vil lese dem før du legger deg?

ALENE HJEMME

“En sann historie om min bestemor som skjedde før hun fikk barn”

Min bestefar Darrel arbeidet natteskift og min bestemor Dora tilbringte derfor de fleste nettene alene. Hennes svigersøster Rose kom ofte over for å holde Dora med selskap. En kveld bestemte Dora seg for å gå tidlig til sengs, ikke så lenge etterpå kom Rose tilfeldig over for å se hvordan det gikk med Dora. Rose Roper på Dora og Dora svarer at hun er på rommet sitt og at Rosa er hjertelig velkommen opp. I det Rose kommer inn i rommet begynner hun å oppføre seg merkelig mens hun forsøker å overtale Dora til å hjelpe henne med noe på kjøkkenet.

Dora som var trøtt og klar for å legge seg var ikke særlig motivert for å gjøre kjøkkentjeneste akkurat nå. Men Rose ga seg ikke og sa til Dora at hun måtte hjelpe henne, at det var veldig viktig. Dora går til slutt med på å hjelpe Rose og følger etter henne mot kjøkkenet, hun er nå lettere irritert og forundret over Rose sin oppførsel.

I det de går inn på kjøkkenet hvisker Rose med panisk stemme og tårer i øynene “ det er en mann med kniv under sengen din”

Dora trodde ikke først på Rose men i det hun så panikken i Rose sine øyne kunne hun ikke la vær å tro på henne. De fikk ringt politiet og skyntet seg over til naboen. Politiet kom raskt til stedet og fant en mann med en slakterkniv som gjemte seg i skapet på Dora sitt rom.

Dette var historien om hvordan min bestemor nesten ble drept, og grunnen til at jeg som 30 åring mann enda sjekker under sengen før jeg legger meg. – doo138

DEN BLINDE GAMLE DAMEN

Jeg arbeidet på et callsenter for en kleskatalog med kvinneklær. Under opplæringen fortalte en av seniorene hvordan man blir kjent med de kundene som ofte tar kontakt, og her er historien om en av disse kundene:

En eldre dame ringte ofte inn til oss, hun var blind men hadde noen som kunne hjelpe henne med å plukke ut ting fra katalogen, bostyreren der de bodde trodde han. Hun ringte ofte inn å bestilte og etterhvert kjente de henne igjen på navnet. Etter en stund sluttet hun derimot å ringe inn, de ble litt bekymret og tok derfor kontakt på det nummeret hun hadde pleid å ringe i fra som viste seg å være nummeret til bostyreren, for det var der hun pleide å gå for å ringe og få hjelp til å bestille.

Bostyreren kunne fortelle at den gamle damen hadde det fint men var blitt flyttet til en ny leilighet, han kunne fortelle at årsaken var at den gamle blinde damen var veldig nøye med rengjøringen og vasket veldig ofte slik gamle damer gjerne gjør. Bostyreren hadde kommet over til kvinnen en dag for å gjøre noe vedlikeholdsarbeid  da det var flere mnd siden sist gang.

Hvert eneste  rom i leiligheten, fra hodehøyde og oppover hadde tykke spindelvel og reir fulle av den sorte enke edderkopper, hundrevis på hundrevis!!

Det er helt utrolig ekkelt å tenke på at en uvitende blind dame  går rundt i huset som hun tror er helt strøkent og kjemperent mens det i virkeligheten er et forferdelig grusomt mareritt rett over hodet hennes…MechaClown

EN DEMENT KVINNE

Tidligere så var jeg nabo med en senil gammel dame, hun pleide å banke på døren min sent på natten, gråtende fortalte hun at det var noen på taket hennes. Jeg måtte alltid trøste henne og forsikre henne om at det bare var smådyr hun hørte og at alt var i orden. Dette pågikk i noen år helt til barna hennes endelig fikk sent henne på et hjem for demente og nye mennesker flyttet in.

Et par uker etter at damen flyttet ut våknet jeg opp til hylende politibiler rett uten for huset. Jeg spurte naboen hva som hadde skjedd og han fortalte meg at han hadde stått opp fra sengen og så noen føtter som dinglet ned fra taket på kjøkkenet og antok det var en innbruddstyv. Personen hadde forsvunnet fra stedet innen politiet kom så han kom seg unna, men da politiet sjekket taket oppdaget de at på innsiden av taket var det stoler, bønner på hermetikk, vannflasker, magasiner og noen tepper. Personen hadde tilsynelatende bodd på loftet ihvertfall 2-3 år, noe som passet med tidsrammen på når den eldre damen hadde begynt å klage..

Det slo meg plutselig noe den senile gamle damen hadde fortalt meg en liten stund tilbake, hun fortalte at hennes dementia  var blitt så ille at hun måtte gå å handle flere ganger om dagen for da hun var hjemme igjen var skapene tomme og hun innså at hun måtte hadde glemt å handle noe når hun var ute…

Nå lurer jeg på om ikke det var han på loftet som stjal all maten hennes…-Anonym

EN DATE MED DET UKJENTE

For ca 30 år siden var moren min på en blind date. Daten tok henne med på restaurant og selv om han virket veldig hyggelig så merket hun fort at han ikke var hennes type. Halveis inn i måltidet var hun i gang med å tenke på hvordan hun kunne komme seg bort fra daten tidligst mulig.

Kelneren som jobbet på restauranten la merke til at min mor følte seg utilpass, og mens mammas date gikk på toalettet kom kelneren bort og spurte om det gikk greit med min mor. Hun forklarte at hun var på en blind date men at hun ikke hadde det så gøy. Kelneren som straks var ferdig med skiftet sitt tilbydde min mor å kjøre henne hjem om hun kunne vente 10 minutter til.  Min mor vurderte tilbudet og skulle til å takke Ja da daten hennes kom tilbake fra toalettet. Hun nikket diskre nei til kelneren med et smil, og hun og daten fullførte måltidet før han kjørte mamma hjem.

Neste kveld satt mamma og så på kveldsnyhetene, en av sakene handlet om en kvinne som hadde blitt voldtatt og drept bak en restaurant kvelden før. Restauranten var den samme som mamma hadde vært på med sin blind date, de viste bilde av morderene og til sin forskrekkelse kjente mamma straks igjen kelneren som hadde tilbydd henne skyss kvelden før…Mollsabell

LYTT ALLTID TIL HUNDEN

Dette hendte min mor da hun var 14 år gammel.

Min mor og hennes stefar satt å så på TV da hunden deres plutselig begynte å bjeffe hysterisk. Min mor kikker ut men kan ikke se noen og avfeier hundens oppførsel som typisk hund som hører et ekorn reaksjon.

En time senere går min mor opp i andre etasje for å legge seg, i det hun kommer opp trappen legger hun merke til at lyset på rommet hennes står på. Som søster til noen brødre som er veldig glad i å lure og skremme henne er hun helt sikker på at de er inne på rommet hennes for å gjøre ett eller annet ugang. Hun åpner døren forberedt på å ferske brødrene sine og be dem pelle seg ut av rommet hennes men blir i stedet helt sjokkert og skremt over det hun ser.

Alt på rommet hennes er snudd opp ned og på sengen hennes sitter en kvinne som ser helt vill ut med håret til alle kanter kledd i min mors klær. Kvinnen snur seg mot min mor da hun hørte at noen kom inn i rommet, og i det hun ser min mor skriker kvinnen “jeg skal drepe deg” mens hun kaster seg mot henne  med en saks i hånda. Mamma klarer å komme seg ut av rommet og ned til sin stefar som straks ringer til politiet. For å gjøre en lang historie kort, det viste seg at denne kvinnen hadde rømt fra lukket avdeling på et psykiatrisk sykehus, og hadde klart å snike seg forbi min mor og hennes stefar, og det var det hunden hadde bjeffet på… Coypug1994

MAMMA

Først vil jeg bare si at jeg har et navn som er veldig uvanlig, jeg har møtt kanskje 3 stykker i mitt liv med samme navn. De siste to årene av videregående så hadde jeg hjemmeskole. Mine foreldre og jeg flyttet opp i fjellene, i et stort litt skummelt hus på en gård uti ødeland. Det føltes ganske isolerende og jeg savnet vennene mine fra byen kjempe mye.

Min beste venn bestemte seg også for å ha hjemmeundervisning, og bodde derfor store deler av tiden hos oss. En kveld var min bestevenn på et sjeldent hjemmebesøk hos foreldrene i hjembyen, så vi bestemte oss for å gjøre det vi pleide å gjøre på kveldene mens vi pratet over telefonen, som stort sett var å spille på PC eller Xbox 360.

Klokken nærmet seg 3 på natten, jeg satt alene på rommet mitt og spilte Red Faction Guerilla, jeg hadde fremdeles min venn på tråden men ingen av oss snakket akkurat da. Plutselig hører jeg moren til min venn si navnet mitt. Jeg ventet et sekund mens jeg tenkte “ hvorfor tok moren hans opp tlfrøret for å si navnet mitt klokken tre på natten?” I det samme sier min venn, Skal du ikke gå å snakke med din mor?`Jeg svarte straks , “ Det var ikke min mor, hun sover!” Min venn går straks inn på sin mors rom og ser at hun ligger å sover. Jeg blir skjelven og redd veldig raskt, hiver fra meg telefonen og løper ned til mine foreldres rom. Og som jeg trodde, begge ligger å sover, og telefonen deres henger på veggen på andre siden av rommet med røret på.. Jeg får panikk og vekker mamma helt hysterisk, “mamma, mamma, tok du nettopp opp tlfrøret og sa navnet mitt? Jeg visste allerede svaret, hun hadde selvfølgelig ikke det.

Jeg løp tilbake til rommet mitt, tok tlfrøret og fortalte min venn at også mine foreldre sov, og så sa jeg at jeg måtte legge på. Min venn var like skremt som meg den kvelden. Jeg var 17 år når dette skjedde og den natten sov jeg sammen med foreldrene mine..- ChipSkylark4Life

Sov Godt 😀

Reklamer