Det skremmende besøket på Barton Mansion


Denne videoen ga meg frysninger over hele kroppen, jeg må si den ser veldig autentisk ut.

Barton Mansion er ett av de eldste og mest hjemsøkte husene i California, USA. Huset skal ha blitt bygget av Dr Barton i 1859 og huset er bygget på en gammel indiansk gravplass. Doktoren skal ha blitt advart av de lokale innbyggerne om å bygge på hellig grunn, men det brydde han seg lite om å bygget huset som han, konen og deres to døtre flyttet inn i.

Kort tid etter at familien flyttet inn døde begge døtrene deres på mystisk vis. Historien foreller at Dr Barton sørget seg gal og begynte å tilbede djevelen. Barton bodde i huset frem til sin død, og etter dette har huset stått tomt og forlatt.

Spol frem til 2001. En gjeng tenåringer bestemmer seg for å utforske det forlatte huset for å finne ut om det virkelig er hjemsøkt. På deres første besøk skal de visstnok ha funnet et stykke rått kjøtt omringet av steiner som lå utenfor kjellerdøren. Natten etter skal to av tenårene ha bestemt seg for å gå tilbake til huset for å undersøke nærmere, denne gangen utstyrt med et videokamera. Filmen under viser hva de fanget på film den siste gangen de satte sine  bein i huset.

Videoen er ikke lang men den får virkelig hårene til å reise seg!!

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: