Dokumentar om Scientology- Going clear


Denne dokumentaren gir et godt innblikk i hva som virkelig skjer i Scientologi kirken. Leah Remini best kjent fra den populære Tv serien Kongen av Queens forlot Scientologi kirken sommeren 2013 og har siden den gang vært et sterkt talerør mot kirken, eller sekten som hun mener det er.  I dokumentaren Going clear ser man også Mike Rinder, som den gang var et høytstående medlem av Scientologi kirken, han har også forlatt kirken i etterkant av dokumentaren og jobber i dag sammen med Leah Remini for å få Scientologi kirken til å miste status som kirke og alle fordelene som følger med.

Leah remini og Mike Rinder har også en egen serie på A and E som heter Scientologi – the after math hvor de tar opp flere opprørende temaer om hvordan kirken og troen fungerer, de møter også mange andre avhoppere som forteller om livet etter og hvordan de enda kjemper for å prøve å få kontakt med gjennværende familiemedlemmer og venner.

Hvis du ønsker å se serien til Leah og Mike kan du se den her, klikk på krysset på reklamen midt på filmen, trykk vekk reklamevinduet som popper opp og du kan nå se filmen. (usikker på om denne fungerer på mobil, men fungerer bra på PC)

 

 

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: