11 bilder med en forferdelig historie


Advarsel! Noen av historiene bak disse bildene kan være svært opprørende å lese om!

Dette bildet er tatt 15 August 1998 i Omagh, Nord Irland, en far og sønn poserer smilende for fotografen. Det de ikke visste var at i den røde bilen var det masse eksplosiver som gikk av bare sekunder etter at dette bildet ble tatt .Far og sønn overlevde men fotografen som tok dette bildet døde…

 

 

 Dette bildet viser Deana Wild og hennes venn Billie Joe rett ved en klippe med oversikt over stillehavet. Bildet er tatt av Billies kone Virginia.  Donna arbeidet som hushjelp for paret, hun hadde ingen utdannelse og hadde sine utfordringer. IQ hennes lå på rundt 80. Sekunder etter at dette bildet ble tatt dytter Billie Deana utfor klippen og ned i den sikre død. Dødsfallet ble først kariktisert som en ulykke men etterhvert kom sannheten frem. Drapet ble gjort for å kunne heve en livsforsikring på 35000 dollar som paret hadde opprettet på Deana dagen før. I 1992 ble både Billie og Virginia dømt til livstid i fengsel.

 

 Dette bildet ble tatt av to dykkere på havets bunn i Australia. Hvis du ser nøye etter på bildet så ser du at det ligger en dykker på havbunnen i bakgrunnen. Dykkerne som tok bildet oppdaget plutselig personen i bakgrunnen og svømte bort til den livløse kroppen. Da de fikk dykkeren opp viste det seg at det var Tina Watson som var på bryllupsreise med sin mann Gabe. Det kom etterhvert frem at Tina hadde blitt drept av sin ektemann Gabe. Mens de var under vann skal han ha løsnet slangen som ga henne luft og holdt henne fast i en bjørneklem til hun døde, og deretter satte han slangen på plass og svømte opp til overflaten for å gi beskjed om at noe hadde skjedd. De hadde giftet seg 11 dager tidligere…

Dette bildet av 14 år gamle Regina Kay Walters er tatt av hennes morder Robert Ben Rhoades minutter før hun blir torturert til døde. Han tvang henne til å klippe håret kort og ikle seg denne sorte kjolen og skoene. Robert var en seriemorder og voldtektsmann som gikk under kallenavnet «the truck stop killer». Det antas at han har drept og torturert over 50 kvinner i en periode på 15 år.  Han ble i 1994 dømt til livstid uten mulighet for prøveløslatelse..

 

 

Dette bildet har en helt forferdelig historie knyttet til seg. Bildet er av Jordan Prince og datteren til kjæresten sin. Bare timer etter at dette bildet ble tatt døde barnet etter at Jordan prince hadde voldtatt og drept barnet med tillatelse fra moren. Jordan og Jessica (barnets mor) hadde avtalt i lang tid over skype hva han skulle gjøre med barnet. Det er bare helt forferdelig at noen kan gjøre noe slikt og dette bildet er virkelig helt forferdelig når man vet hva som skjedde etterpå.. At mennesker kan være så onde er veldig vanskelig å forstå. Jordan ble dømt til livstid i fengsel og vil aldri kunne skade noen igjen. Men mange føler likevel at straffen er for mild med tanke på hva han gjorde…

 

Denne selfien av Taylor Hadley (til høyre) er tatt på en fest som han arrangerer i hjemmet sitt. Det kompisene og alle de andre festdeltagerne ikke vet er at Taylor har drept begge foreldrene sine for å kunne holde denne festen. Foreldrene lå døde på et rom i huset mens ungdommene festet uvitende. Senere på kvelden hadde Taylor fortalt en kamerat hva han hadde gjort og kameraten som etterhvert forsto at Taylor ikke spøkte, kontaktet politiet…

 

 

Dette er Travis Alexander, bildet er tatt av x-kjæresten Jordi Arias. Under ett minutt etter at dette  bildet ble tatt blir Travis drept av Jordi med 30 knivstikk, et skudd i hodet og halsen nesten skåret over. Hvis du ønsker å høre hele historien finner du Mystikk og Mysterier sin podcast episode om saken HER 

Dette bildet av 6 år gamle Madyson Jamison er tatt bare en kort stund før hele familien forsvinner på mystisk vis. Først flere år senere ble familien funnet døde ikke så langt fra hvor dette bildet ble tatt. Ingen har klart å finne årsaken til hva som skjedde. Hvis du ønsker å høre hele historien om den mystiske forsvinningen til Jamison familen så kan du lytte til Mystikk og Mysterier sin Podcast episode om saken HER

Dette bildet av to brøde er tatt av søsteren deres sekunder før de blir slått ned av lynet. Alle tre overlevde.

 

 

 

Et bilde av to bestevenninner i 2015 på vei ut for å more seg. Bare timer senere ble Brittney Gargol,jenta til høyre, funnet drept, kvelt til døde av bestevenninnen sin Cheyenne Rose (til venstre) med beltet som hun har på seg på bildet..

 

 

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: