Hva skjedde med Lars Mittank?


Sommeren 2014 reiste den 28 år gamle Tyskeren Lars Mittank til Bulgaria sammen med sine venner. Stedet de dro til er kjent for å huse mange festglade Tyskere og Engelskmenn, ikke så ulikt Ibiza.

En av de første dagene havnet Lars i en slåsskamp, noe det forekommer mange av på denne plassen, Lars skader øret sitt, han går til doktoren og får beskjed om at trommehinnen er skadet. Lars føler seg fin og de fortsetter ferien og koser seg de resterende dagene.  Doktoren sier at Lars kan fly, men Lars ønsker ikke å fly da han ikke vil tilføre mer smerter i øret.

Lars tar avgjørelsen at han ikke vil fly hjem på avtalt tidspunkt, kompisene foreslår å bli igjen med han, men han mener det ikke er noe problem og at de andre kan fly hjem slik de har planlagt. Kompisene flyr hjem og Lars blir igjen alene på hotellet.

Samme kveld sender Lars tekstmelding til moren sin hvor han sier at han er redd, noe føles ikke riktig på hotellet. Lars bestemmer seg for å reise hjem med neste fly. Tidlig neste morgen kan vi se dette opptaket fra flyplassen.

Lars ankommer flyplassen tidlig på morgenen i en Taxi. Med seg har han bagasjen sin. Han går rett til Lege kontoret. Etter 46 minutter kommer Lars løpende ut, uten bagasjen og ingen som følger etter han. Han løper ut av flyplassen, videre mot skogen, og blir her observert klatrende over piggtråd gjerdet som omringer flyplassen. Dette er siste spor etter Lars. Siden har ingen sett han

Andre opplysninger :

 • I løpet av ferien, før kompisene reiste hjem, var Lars involvert i 2 slåsskamper. En mot Bayern Munich fans og en mot noen andre turister, men ikke verre enn at han fikk roet situasjonen ned.
 • Etter å ha vært på en bar å sett fotballkamp forlater Lars og kompisen baren som de siste kundene. Deretter går de til Mc Donald for å handle natt mat. Lars ble igjen på utsiden. Og her skjer den første merkelige episoden. Når kompisene kommer ut fra Mc Donald er Lars borte. De ante ikke hvor han var og neste morgen var han tilbake i leiligheten. Han sa han hadde vært involvert i en slåsskamp og at Bayern Munich fansen hadde betalt noen Russiske eller Bulgarske typer for å banke han opp.  Kompisene trodde ikke helt på historien. Lars ville at de gikk til legen fordi han hadde vondt i øret. Legen påviste her en ødelagt trommehinne. Legen sier han kan fly, men Lars ønsker ikke å tilføre mer smerter i øret.
 • Samme dag som kompisene drar får Lars en antibiotika av legen som heter Cefuroxim 500. Bivirkninger på denne forekommer sjelden, men det kan skje hvis man bruke ralkohol eller andre rusmidler samtidig. Lars hadde aldri tatt ut denne medisinen.
 • På hotellet denne kvelden sender han melding til moren sin om at det er noe rart på hotellet, at han er redd og at moren må sperre bank kortet hans.
 • Han ringer moren litt etter dette og sier han gjemmer seg, at 4 personer følger etter han, så legger han på. Så sender han melding til henne: «Hva er Cefuroxim 500 ?»
 • 2 timer senere sitter han i en Taxi som frakter ham til flyplassen, her ankom han tidlig på morgenen.
 • Moren hans har booket fly og buss til han, en annen viktig ting, før Lars møtte legen sa han til moren at han ikke kunne fly eller kjøre bil.
 • Inne på kontoret hos legen på flyplassen skal en bygningsarbeider som kom inn på kontoret ha gjort Lars urolig.  Han blir nervøs og mumler noe i retningen «jeg vil ikke dø her». Legen prøver å roe han ned, men så løper Lars avgårde og resten ser du på filmen over her. Han løp avgårde uten bagasje, penger og pass. Alt han hadde var klærne han gikk i.
 • Politiet gjennomgikk bagasjen hans men fant ingen spor av rusmiddel.
 • Lars har ingen forhistorie med mentale problemer.
 • Det har de siste årene kommet inn flere bilder av uteliggere som ligner på Lars, alle har blitt idenrifisert og Lars er fremdeles savnet.
 • Hva skjedde med Lars?

Familiens Facebook side: Hjelp oss å finne Lars Mittank  (tysk)

11415614_469215953249390_5385477785948628010_o

Rekonstruksjon (Tysk )

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: