Hvem tok dette bildet av hennes sønn? *Creepy


Historien bak bildet:

«For et par måneder siden fikk min venns kusine, som er alene mor,  en ny mobil telefon. Etter en lang dag på jobb la hun mobilen fra seg på kommoden og satt seg for å se på TV. Hennes sønn kom inn til henne og spurte om lov til å leke med den nye telefonen hennes. Han måtte love henne å ikke ringe noen og ikke gå inn på tekst meldinger. Sånn i halv tolv tiden  var hun trøtt og ville kikke innom sønnen og pakke dynen rundt ham før hun la seg for natten.  Da hun kom til rommet hans var han ikke der og hun fant ham sovende på sin seng med mobilen i hånda. Hun sveipet gjennom telefonen sin og oppdaget bare små endringer som endring av bakgrunnsbilde og slikt. Hun gikk så videre til bilde galleriet. Her fant hun flere selfier av sønnen sin som han hadde tatt før han sovnet. Når hun kom til det siste bildet stoppet hun opp å stirret sjokkert.  Der var et bilde av hennes sønn, sovende. Bildet ser ut til å være tatt av en annen person, et halv ansikt sees tydelig på bildet av noe som ser ut til å være en eldre dame ?

Hva tror dere om dette bildet?

Source

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: