Hva i alle dager er dette?


«Jeg gikk tur med hunden min i kveld like før solnedgang, vi reiste inn i det store feltet av naturen for å unnslippe byens støy. Ved et uhell fant jeg en dam. Det fanget min interesse siden jeg så et vannhull i midten av det. Vanligvis borer folk vannhull i sine dammer der det er fiske liv, på vinteren, så fisken kan puste. Jeg trodde jeg vil se noen fisker og sånt … Men så snart jeg kom nærmere,  la jeg merke til at det ble fordampet. Du kan ikke se dette i videoen siden jeg filmer med min telefon som har et dårlig kamera. Når jeg gikk på den frossne dammen, lenger bort fra vannhullet (der jeg sto)var isen 20 centimeter tykk eller enda mer. Vannhullet så ut som det ble smeltet med ild eller noe … Du kan se rundt dette vannhullet at det er snø eller kanskje ispartikler sprengt bort fra sentrum av dette vannhullet. Hva som er under vann er fortsatt ukjent for meg. Det er ikke vulkansk aktivitet. I midten av Europa er det ingen vulkaner eller underjordiske vulkan strømninger. Pluss vannet ville vært kokende. Det er ingen rør i midten av ingensteds, så ikke noen skadede rør … Naturgass eller olje? Umulig, når det ikke er varmt og hvorfor er bare denne delen av hele dammen smeltet like over denne tingen / aktiviteten? Jeg vet ikke lenger. Vet dere ?

Denne karen har flere videoer fra sommeren hvor han går tilbake til dammen. Det som er spesielt er at på vinteren når han var der, var den lille dammen varm, mens nå på sommeren var den kald… Det var også veldig dypt i området rundt denne «tingen»… Meteor? Noe som har falt fra himmelen? Hva kan det være? I tillegg har han funnet mange døde dyr i nærheten, nylig døde, og skjeletter.

Fra sommeren 2014

Slutten av november 2014, vinteren har begynt og igjen er kilden aktiv..

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: