10 skumle ting barn har fortalt til sine foreldre


 • Jeg holdt på å legge dyna rundt min to år gamle sønn. Han sa «Farvel pappa.» Jeg sa: «Nei, vi sier god natt.» Han sa «Jeg vet det. Men denne gangen er det farvel.»
  Måtte sjekke på ham et par ganger i løpet av natten for å være sikker på at han fortsatt var der.
 • Mens jeg skiftet på min datter foran den åpne skapdøren holder hun rundt meg og ler. Jeg spurte henne hva som var så morsomt. Hun sa: «mannen.» jeg svarte, «hva mannen?» Hun pekte på skapet og sa, «mannen med slange halsen.» Jeg snur meg og det var ingenting der. Jeg er redd for å finne ut av historien til huset mitt , kanskje noen hang seg i skapet. I det minste var hun ikke redd.
 • Ikke til meg, men til sin bestemor.
  Han satt på fanget å koste med henne og var veldig søt (han var ca 3 på den tiden). Han tar ansiktet hennes i hendene sine og bringer ansiktet nær hennes, så forteller han henne at hun er svært gammel, og vil dø snart.
  Så gjør han et poeng av å kikke på klokken…..
 • Hvorfor gråter du?
  «slem mann»
  Hvilken slem mann?
  «Der». Hun peker bak meg på et mørkt hjørne av rommet
  Lampen i bokhyllen ved siden av det mørke hjørne faller ned så snart jeg snur meg.
  Hun sov i vår seng den kvelden….
 • Jeg lå å sov og rundt klokken 6 på morgenen ble jeg vekket av min 4 år gamle datter som sto millimeter i fra ansiktet mitt. Hun så rett inn i øynene mine og hvisket: «Jeg har lyst å skrelle av all huden din».
  Bakgrunnshistorien er at jeg hadde blitt solbrent forrige uke, og var begynt å flasse. Jeg kom ut av søvne og det hele var ganske skremmende i noen få sekunder. Jeg visste ikke om jeg drømte, eller hva som foregikk.
 • Jeg har ikke barn selv, men en gang jeg besøkte noen venner på en gård, min kompis yngste jente 5 eller 6 på den tiden, var redd for kyllinger. Jeg prøvde å forklare henne at kyllingene ikke var der for å skade oss, men hun ville ikke høre på det.
  På kvelden sitter jeg rundt bålet og ser på en av hønene et par meter foran meg når jeg føler en varm pust i øret mitt mens hun hvisker:
  «Ser du, han følger alltid med på deg.»
  Skummelt og hysterisk morsomt på en gang.
 • Min kollegas  fire år gamle datter trodde alltid at raslingen fra vannrørene i kjøkkenskapene var fra de «hvite ulvene» og lyden skremte henne.
  En dag hun satt ved kjøkkenbordet sa hun : «mamma. De hvite ulvene er ikke slemme … de er våre venner!»
  Hennes mor oppmuntret ideen ved å si: «Ja! De hvite ulvene beskytte oss. De er våre venner.»
  Da skjøt hennes datter inn, «De er våre venner, men ikke mannen som kryper på gulvet og står ved sengen min».
 • Min 3 år gamle nevø var på hytten min. Han spurte meg flere ganger hvem «jenta der borte» er mens han peker på et av de bakerste soverommene. Hytten er liten, og det er definitivt ingen andre der så jeg bare avfeide det som en veldig aktiv fantasi (han har masse fantasivenner).
  Da noen venner var på besøk, som har en datter rundt samme alder. Hun har aldri møtt min nevø. Men to ganger på en dag spurte hun hvem den «pene jenta» er mens hun pekte på nøyaktig samme rom som min nevø. Det satte meg litt ut og jeg visste ikke hva jeg skulle tro.
  Så i julen når familien min var over hos meg peker min nevø på et bilde av min kone og spør om hun kommer til å besøke oss her eller om hun bare bor på hytta. Min kone døde for ti år siden. Personlig har jeg ikke aldri trodd på paranormale ting, så min logiske hjerne  tenker at jeg har satt sammen en haug med barne fantasier.  men det fanget definitivt min oppmerksomhet.
 • Min kone holdt på å ta min 2 år gamle sønn opp en morgen. Han sto i sin seng / barneseng. Når hun sa god morgen og strakte seg bort til ham plukket han opp skjorten hennes litt og la hodet på skakke. Hun spurte ham hva han gjorde og han sa, «ser etter min lillesøster i magen din.» Hun lo det bort som en merkelig guttefantasi ting. Vi fant ut senere at på den tiden var hun 2 uker gravid, og det var faktisk en jente.Vi hadde aldri hadde snakket om hvor babyer kommer fra og vi hadde heller ikke snakket om å få et barn til i hans nærvær..
 • Da jeg var ung, rundt to år gammel, var min bestemor på sykehuset, døende av kreft. Jeg hadde selvsagt ingen anelse om hva som foregikk, men en dag da min mor og tante var innom for å se på meg, så jeg plutselig på dem og sa «Bare en bestemor»
  De prøver å overbevise meg om noe annet, at nei, jeg hadde to bestemødre, men jeg gjentok det samme om og om igjen
  Så ringe telefonen. Det var min onkel som ringte for å fortelle min mor at min bestemor hadde gått bort for noen minutter siden..

Source

deleknapp

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: