Allagash Waterway bortføringen – UFO


allagash4En av de mest kjente tilfeller av UFO-kidnapping er The Allagash Waterway Abduction, som fant sted i Maine i 1976. Tvillingbrødrene Jack og Jim Weiner og deres venner Chuck Rak og Charlie Foltz var alle artister. Mens på en fisketur, bestemte de seg for å gjøre et lite natt-fiske, så de bygget en stor brann på bredden av Eagle Lake og var ute i sine kanoer på sjøen når de la merke til et meget lysende objekt på himmelen.

Objektet begynte å endre farger foran øynene på dem, og en av mennene brukte en lommelykt til å signalisere til det. UFOen begynte å bevege seg mot dem. Mennene begynte febrilsk å padle mot land, men UFOen flyttet seg over dem og sendte en stråle av lys over dem. Det neste de husker er at de sitter på breddekanten og den store brannen de nettopp hadde startet hadde brent helt ut i en haug av kald aske.

Mennene kom hjem, men snart ble alle fire hjemsøkt av mareritt der de husket å ha blitt eksperimentert på av romvesener inni et romskip. Under regressiv hypnose ble det fastslått at alle de fire mennene hadde blitt bortført og utsatt for krenkende og intensive tester, inkludert ekstrahering av sæd og andre kroppsvæsker.allagashsketch

Alle de fire mennene fikk separate hypnose økter, men deres historier var alle den samme. Siden de også var kunstnere, var de i stand til å trekke forbausende detaljerte bilder av eksamens lokalet, aliens, og instrumentene romvesenene brukte på dem. De har også tatt løgn-detektor tester som bekrefter at de forteller sannheten. Kilde

August-26-1976Allagash-Wilderness-Waterway-Maine-United-States_52755e10517efAllagashFoltzRak

deleknapp

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: