Innringer rapporterer om UFO observasjon – Oklahoma 1978


ufofield-500x3331 august 1978 Yukon, Oklahoma. Kl: 10:37

Det var en rolig kveld da et par medlemmer fra REACT (Oklahoma Radio Emergency Associated Communications Teams) støtte på noen eller noe utenomjordisk. Ute i det øde Oklahoma feltet ble de vitne til et merkelig fartøy som kom ned ovenfra og det som skjedde videre vil aldri bli glemt av disse medlemmene.

Som sjokkerte vitner observerte de en skapning, en humanoid utseende vesen som krøp ut av den flyvende tallerkenen. Vesenet ble beskrevet som å ha lange tynne armer og ben, kun 121 cm høye med et stort hodet. REACT enhet #100 ble vitne til at den merkelige skapningen forsvinner ut i mørket og like etterpå blir fartøyet skutt ut i den stjerneklare natten. Med andre ord etterlot den en beboer her på Jorden.

Innringeren som du kan høre under fortsetter med å nevne navnene på Tinker Air Force Base radar operatøren som de rapporterte den nervepirrende hendelsen til. De bekreftet å ha oppdaget noe rart på radaren den samme natt over det samme stedet. Men som de fleste UFO-rapporter, kom det ingenting mer ut av denne merkelige samtalen om den merkelige humanoide observasjonen i 1978.

Kilde

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: