Jesse Long – Bortført av Utenomjordiske som 5 åring


Jesse Long skal i følge han selv ha blitt bortført av utenomjordiske fra han var 5 åring.

jesse_longJesse Long har hatt fremmede møter med utenomjordiske siden han var bare en ung gutt. Han hadde sitt første fremmede møte i Tennessee i 1957 da han var fem år gammel.
Jesse Long sier at hans bror Johannes var med ham på tidspunktet for den aller første bortføringen. Han sier at de to guttene lekte på en høyde bak deres hjem når de snublet inn på det de trodde var et rundt hus under konstruksjon. Det var da de undersøkte denne strukturen at Jesse Long og hans bror ble konfrontert av hva de trodde var en veldig høy mann.
Denne høye mannen blinket et lys på de to guttene og ifølge Jesse så ble begge guttene paralysert. Først mange år senere da Jesse Long gikk gjennom hypnotisk terapi kunne han huske hva som skjeddde under hans utenomjordiske bortføring. Men når han gjennomgikk den hypnotiske terapien, som du kan se deler av på opptaket under, husket han hva som skjedde etter han ble tatt inn i UFOen.
Når de kom inn i UFOen ble han skilt fra sin bror og tatt inn i hva han husker å være et undersøkelsesrom Han kunne huske at de utenomjordiske fra UFOen gjode noe med bena hans. Han visste ikke hvorfor, men de påfølgende 34 årene hadde han vondt i beinet sitt. Gjennom disse årene ble Jesse Long utsatt for flere fremmede bortføringer. Hver gang befant han seg i undersøkelsesrommet.
I et av disse gjentakende bortføringene kan han huske at en sperm ekstraksjon ble foretatt og Jesse Long er sikker på at hans sperm ble brukt til å tvinge ham til å krysse rase med en utenomjordisk kvinne.
I 1991,ble Jesse Long bragt inn for kirurgi for å få det fremmede implantatet fjernet fra benet. Under kan du se opptakene fra den virkelige operasjonen..

deleknapp

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: