Mikke Mus video som førte til Selvmord – Urban legende


Mickey_Mouse_old_look_by_d_russoDette er en urban legende. Det var visstnok en tapt video som heter «Mikke Mus går til helvete» som en studio ansatt hadde funnet. Når han så på filmen la han merke til at den var ferdig etter to minutter, men filmen var ni minutter lang så han fortsatte å se. Snart starrtet et fryktelig skrik og bisarre ting skjer. Han var så forstyrret av det han så at han brakte en annen ansatt inn i rommet, og ba ham om å ta notater. De siste tretti sekundene av filmen var så mentalt forstyrrende at fyren kom ut i rommet mumlet noe om «ekte lidelse er ikke kjent» så grep han sikkerhetsvaktens pistol og skjøt seg selv.

Videoen under er ni minutter lang, og den første er en åpenbar repetisjon av Mikke som vandre nedover gaten. Deretter går det i svart en liten stund før skrikene starter og repetisjonen starter på nytt. Slutten av videoen viser et nytt Mikke Mus hode og en russisk uttalelse som grovt oversatt er «severdighetene i helvete bringer sine seere tilbake».  Etter å ha gjort noen undersøkelser leste jeg at dette er en spøk lastet opp på 4chan for flere år siden, men videoen er skummel likevel. Hvis du har kjæledyr kan det være lurt å slå ned lyden når skrikene starter…

deleknapp

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: