16 Tegn på at huset ditt er hjemsøkt


haunted-house
pardot.com

Opplever du uforklarlige fottrinn som vandrer nedover gangen, gjenstander som forsvinner eller at lysene slår seg på tilfeldig? Dette kan være tegn på at huset ditt er hjemsøkt. Alle hjemsøkinger er forskjellige og kan variere fra å høre en dør slå igjen til å se ting. Det er viktig å forstå at hvis huset er hjemsøkt så finnes det noen skritt å ta. Her er 16 tegn på at huset ditt er hjemsøkt:

vanlige tegn

 • Uforklarlig lyder – Disse lydene kan inkludere fottrinn, banking, skrape lyder eller noe som blir sluppet i gulvet. Disse lydene kan være subtile og andre ganger kan de være ganske høyt.
 • Dører, skap og skuffer åpner og lukker seg- Svært sjelden vil den som opplever det være vitne til at dette fenomenet finner sted. Oftest er ddet slik at den som opplever dette vil høre en dør åpne eller lukke seg, og når det blir undersøkt er døren typisk i motsatt posisjon enn den tidligere var plassert i.
 • Lyset slår seg av og på – Lys vil slå seg av og på og den som opplever dette vet de tidligere forlot lyset på eller av. Denne fenomenet er det også sjeldent vitner til. Dette kan også skje med andre elektrisk drevne enheter som TV og radio.
 • Ting forsvinner og dukker opp igjen – Dette fenomenet kalles Dopler Effect (DOP = Disappearing Object fenomen). Du plassere en vanlig hverdagslig objekt et sted i huset. Senere når du går for å hente dette er tingen borte og kan ikke bli funnet når man leter grundig. Timer, dager eller uker senere, dukker objektet opp igjen på den samme plassen som det lå før det forsvant
 • Uforklarlig skygger – Flyktige skygger sees normalt sett fra sidesynet vårt. Disse skyggene som vanligvis tar menneskelige former, også kjent som Skygge mennesker, mens andre ganger er de mindre gjenkjennelig.
 • Ditt dyr har en rar atferd – Hunder vil noen ganger bjeffe på noe usett, krype sammen uten grunn eller nekte å oppholde seg i et rom de vanligvis tilbringer mye tid. Mens katter synes å være den som ser noe beveger seg rundt i rommet. Dyr har skarpere sanser enn mennesker, mange forskere mener deres synske evner tillater dem å legge merke til denne atferden raskere og bedre enn oss.
 • Følelsen av å være overvåket – Mange mennesker har en tendens til å få følelsen av å være overvåket hele dagen, men det kan ha en paranormal kilde om følelsen konsekvent forekommer i en bestemt del av huset på et bestemt tidspunkt.


  uvanlige tegn
  Disse punktene er sjeldnere fenomener, men kan være sterkere bevis for at man er hjemsøkt:

 • Milde kinetiske fenomener – Man ser en dør åpnes eller lukkes, et lys går på eller av, eller et barns leketøy slår seg på av seg selv. Andre sier at de kan høre eller føle noen som sitter på sengen ved siden av dem.
 • Følelsen av å bli berørt – Noen føler noe smyge forbi dem, berøring av håret eller en «hånd» på skulderen. Andre kan føle et svak dytt, og  bli dyttet eller kastet.
 • Gråting eller Visking – Noen kan høre stemmer, visking, gråt eller til og med musikk fra en ukjent kilde.
 • Kalde punkter – kalde flekker i huset ditt er ett tegn på at huset ditt kan være hjemsøkt.
 • Uforklarlig lukter – en duft av parfyme eller cologne som ikke finnes i huset. Dette fenomenet kan være ledsaget av skygger, stemmer eller kinetiske fenomener.

  Veldig sterke tegn på Poltergeist aktivitet er sjelden, men er sterke bevis for en ekte hjemsøking:

 • Flytte eller Levitering av objekter (alvorlig Psyko fenomener) – noen tilfeller av dette fenomenet inkluderer plater som sklir av bordet, bilder flyr av veggene, dører som slås opp og igjen med stor kraft eller møbler som sklir bortover gulvet.
 • Fysisk overgrep – Denne type fenomener er svært sjeldne, men inkluderer riper, slaps og harde skyv.
 • Andre fysiske bevis – Dette kan inkludere uforklarlig skrift på papir eller vegger, håndavtrykk og fotavtrykk.
 • Apparitions – Dettee svært sjeldne fenomenet er en fysisk manifestasjon av en ånd eller enhet. Disse menneskeformede formene kan sees som tåke, gjennomsiktig eller solid.

deleknapp

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: