Barbara og hennes nattlige besøkende


I løpet av dagen føltes huset tyngende, men når natten falt, føltes det skremmende. Barbaras mann forlot huset for sitt tidlige morgenskift rundt 2 am, og mens hun lå på sin side i sengen hørte hun lyden av bilen hans forsvinne i det fjerne, hun visste at hun ikke var alene i rommet.

shadow-man«Jeg følte det som om noen satte seg ned på sengen på hans side,» sa hun. Frykten grep henne mens hun lå urørlig, kjente trykket på sengen skifte mens den usynlige kraften flyttet seg nærmere. «Jeg ble så livredd hver gang det var så ekte. Jeg prøvde å overbevise meg selv om at jeg drømte,prøvde å puste normalt og ikke bevege meg i tilfelle det var en inntrenger,  jeg ikke vet hvorfor jeg trodde det ville la meg være i fred. »
Hun fortalte det til sin mann, som ikke trodde henne, inntil en natt han selv så denne besøkende. «Hva vil du?» Spurte han da han og Barbara lå i sengen. Hans plutselige ord i den stille natten dro henne tilbake til bevisstheten. «Jeg spurte hvem han snakket til, og han sa at han trodde han så en av ungene i døråpningen,» Barbara satte seg opp. Hun så på tvers av det mørke rommet mot døren til hallen og så en skikkelse; men hun visste at det var ikke et av barna. «Den var alt for høy.»
Etter den kvelden, dukket den mørke mannen til paret ofte opp. «Den var veldig mørkt og virket på meg å være en høy mann, selv om jeg ikke kunne se detaljer som øyne, eller nese,» sa hun. «Vi eksperimenterte med å slå lysene på og av for å se om vi kunne finne ut om det var noe som kastet lys på en slik måte som gjorde at det så ut som om noen ble stående i døråpningen til rommet vårt, alt til ingen nytte.»
Mens hun holdt ut redselen med denne figuren sittende på sengen hennes mens mannen var på jobb i hele 1993, ble den mørk mannen mer skamløs. «Følelsen av at noen sitter på hans side av sengen fortsatte,» sa hun. «Så fikk hun følelsen av at noen ville legge seg ned på sengen. Hver gang ble jeg lammet av frykt. »

501-shadow-manBarbara begynte å forstå hvorfor. Noe var galt i huset; en illevarslende, anspent følelse vokste det året, men hun visste at det ikke kom fra hennes mørke nattlig besøk.. «Min mann og jeg hadde det ikke så bra sammen på den tiden,» sa hun. «Hans oppførsel var blitt merkelig nok til at jeg gjemte kulene til hans hånd pistol. Stemningen i huset var ikke mye bra på den tiden. »
Den mørke mannens fremstøt fortsatte å eskalere. «En natt etter min mann gikk på jobb følte jeg skyggen i rommet bak meg, og ved siden av min  mann’s side av sengen,» Barbara sa. ‘Jeg følte det ligge på sengen, deretter kom den nærmere og nærmere helt til den lå i skje med meg. «Barbara lå stiv av skrekk mens denne mørke mannen lå inntil henne og rørte henne. «Den lå der i lang tid, det var den mest skremmende hendelse av alle.»
Spenningen i huset lettet da hennes mann flyttet ut. Barbara prøvde å skifte hennes seng rundt i rommet for å se om en annen stilling ville forvirre den mørke mannen, men det gjorde det ikke. «Han var alltid der,» sa hun. «. Bare står og jeg antar, ser på meg» Hun plassert sengen sin diagonalt over fra døren så hun kunne se den mørke mannen i døråpningen når hun åpnet øynene; men hennes følelse for den mørke mannen endret seg raskt.
«Jeg følte ærlig talt ingen frykt for ham  etter at min mann var flyttet ut, jeg følte meg tryggere hver gang jeg så ham, som om han var her for å våke over meg,» sa Barbara. «Det var veldig rart å plutselig gå fra frykt til å føle trygghet i mine følelser for ham, men jeg aksepterte helt naturlig den trygge følelsen».

374841_10150411351931479_656681478_8769355_2032640886_nEt år etter at ektemannen forlot huset, skilte de seg, på dette tidspunktet hadde hun akseptert den mørke mannen inn i livet hennes. Det følelsesmessig smertet henne når hennes økonomi etter skilsmissen tilsa at hun måtte flytte vekk fra den mørke mannen. «Jeg måtte forlate huset siden jeg ikke hadde råd til to boliglån,» sa hun. «Jeg hadde et stort panikkanfall den kvelden jeg ga vertinnen en sjekk for innskudd på depositumet og ba henne om å rive opp sjekken og sa jeg kunne rett og slett ikke forlate huset.»

Neste dag innså hun at hun ikke hadde råd til å bo i huset med sin mørke beskytter, og hun flyttet ut. «Jeg har ikke sett ham siden, og har heller ikke følt det som om noen var i min seng med meg,» sa Barbara. «Men ettersom jeg har blitt eldre, jeg er nå 56 år, har jeg lurt mer og mer på hva og hvem han var og hvorfor han var der.»
Det største spørsmålet som gjenstår hos Barbara, er hva som ville skjedd hvis hun hadde erkjent den mørke mannen når hennes mann flyttet fra huset. «Jeg tror jeg kan ha delvis smilt i hans retning et par ganger i løpet av natten etter separasjonen fra eksen min,» sa hun. «Men det var det.»
Hvem var Barbaras beskytter? en Skytsengel? Skygge mann? Eller rett og slett spøkelset av noen nær hennes familie som ville passe på henne? Uavhengig av hans opprinnelse, savner Barbara den mørke mannen.
«Det er fortsatt rart for meg hvor mye trøst det var i han etter min ex var borte og den dårlige stemningen hadde gått med ham,» sa hun. «Jeg har aldri fortalt noen av disse hendelsene før mange år senere siden jeg alltid hadde blåste av historier om spøkelser eller ånder og forsto at folk ville tro jeg var gal.»

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: