Prest bekrefter at Eksorsisme filmet gjennom nøkkelhull er ekte


Har du noen gang ønsket å se hvordan en ekte eksorsisme ser ut? Klarer du å myse i to minutter? Nå kan du gjøre begge deler. En katolsk prest i Den tsjekkiske republikk har bekreftet at en Internett-video av en eksorsisme filmet gjennom et nøkkelhull er ekte vare.
Eksorsismen fant sted en gang i februar 2014 i den romersk-katolske kirken himmelfart av jomfru Maria i Vranov nad Dyji, en liten by i den sørlige delen av Tsjekkia like nord for den østerrikske grensen. Den lokale innbyggeren Daniel Trochta sier han hørte skrikene av en kvinne som kom fra innsiden av kirken. Døren inn i kirken hadde et gammeldags nøkkelhull stort nok for Trochta å se gjennom og, enda viktigere, stort nok til at hans mobiltelefon kamera klarte å fange opp de aktivitetene som skjedde sammen med lyden av kvinnens gråt og banning og presten bruker eksorsisme ritualer på latin for å kaste ut demonen.

VID: Exorcism Captured Through Church KeyholeEtter at Trochta postet videoen, var byens innbyggere skeptiske til filmen sin autentitet og klaget over støy og mulig fare. Den lokale presten Fader Marek Dunda har endelig bekreftet at videoen er ekte og antydet at han var eksorsist eller i det minste til stede under seremonien.
Vi ber Gud om å beskytte og å frigjøre personen. Vi brukte en latinsk bønn hvor vi ber om hjelp. Selvfølgelig hjelper det.
Han nektet å identifisere kvinnen og ga ingen detaljer om hennes nåværende tilstand. Etter at klagene fortsatte, sier byens borgermester at han har snakket med presten og ingenting ulovlig skjedde i kirken.

Var Trochta i noen fare ved å se og registrere eksorsisme? Sannsynligvis ikke. Det er antatt at demonen fokuserer sin oppmerksomhet på den besatte og eksorsisten. De fleste eksorsister har assistenter, vanligvis familiemedlemmer eller medisinsk personell, som demonen kan pine ved å avsløre hemmeligheter om dem gjennom stemmen til den besatte. Det ser ikke ut til å skje i videoen og heller ikke med Trochta, noe som uansett ville vært ganske imponerende.
Det er ingen fare  å se på videoen heller. Jeg burde kanskje nevnt det helt i starten.

Kilde

deleknapp

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: