Den hjemsøkte stolen


Busby stolI 1702 da en dømt morder ved navn Thomas Busby var i ferd med å bli hengt for sine forbrytelser var hans siste ønske å få sitt siste måltid servert på sin favoritt pub i Thirsk, England. Han avsluttet sitt måltid, reiste seg opp og sa: «Måtte plutselig død komme til de som tør å sitte i stolen min.»

Stolen forble i puben i århundrer, og gjester utfordret ofte hverandre til å sitte i den forbannede stolen. Under andre verdenskrig drev flygere fra en nærliggende base å vanket på puben, og lokalbefolkningen la merke til at soldatene som satt i stolen aldri kom tilbake fra krigen.Death+by+chair+the+most+haunted+objects+of+all+time_fba2b2_4976407

I 1967 satt to Royal Air Force piloter i stolen,like etter de forlot puben krasjet lastebilen deres inn i et tre og begge døde. I 1970 testet en murer sin skjebne ved å sitte i stolen, han døde samme ettermiddag ved å falle ned i et hull på jobben. Et år etter døde en taktekker som satt i den etter at taket han arbeidet på kollapset. Når pubens vaskedame snublet og falt ned i stolen døde hun kort tid etterpå av en hjernesvulst.

Listen går videre og videre og til slutt bestemte pub eieren å flyttet stolen ned i kjelleren. Dessverre, selv under lagringen av stolen krevde den et annet offer. Etter en levering tok en mann en rask pause mens de losset pakker inn i  boden, han ble drept i en bilulykke samme dag.

Til slutt valgte pub eieren å donere bort stolen til det lokale museet i 1972. Museet viser stolen ved å henge den fem meter opp i luften slik at ingen kan få mulighet til å sitte i den ved en feiltakelse igjen. Heldigvis har ingen sittet i stolen siden..

Hadde du turt å sette deg i stolen?
Kilde

deleknapp

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: