Historien om stella Lansing


Stella Lansing
Stella Lansing

Mrs. Stella Lansing fra Palmer, Massachusetts, har i mange år blitt studert av den eminente psykiateren, Dr. Berthold E. Schwarz.

Siden 1967 har Mrs. Lansing produsert over femti ruller med 8mm film som skildrer tallerkenformede UFOer og andre uidentifiserte objekter, ved hjelp av en rekke kameraer under mange ulike forhold. Det er blitt litt av en hobby for henne – nesten en tvang. Hun følger sin intuisjon slavisk enten det er på dagen eller natten, i all slags vær og er ofte ledsaget av forskere,mens hun streifer rundt i landsbygda med kameraet sitt. Mange av de merkelige lysene på himmelen som hun klarer å fotografere har vært med andre vitner tilstede, venner, naboer og uavhengige observatører. Noen av hennes observasjoner er også verifisert av tjenestemenn på den lokale flyplassen. Noen ganger klarer også andre mennesker som er med Mrs. Lansing å fotografere de merkelige lysene.

På den annen side er mange av hennes bilder av lysene veldig forskjellige fra det som ble observert. Gjenstander og ansikter som vises på filmen minner mye om Ted Serios ‘synske fotografier. Faktisk viser forskningen at Mrs. Lansing med størst sannsynlighet kan utøve en Psykokinesisk effekt på film, videobånd, og til og med på store statiske objekter. Merkelige lyder og stemmer høres også på lydbånd som er tatt opp i hennes nærvær. Noen av hennes psykiske fotografier viser bilder av flygende tallerkener i en klokkelignende formasjon.

courtesy Berthold Schwarz
courtesy Berthold Schwarz

Mrs.Lansing hevder ofte å se disse merkelige bildene som dukker opp på film, selv om de er usynlige for andre observatører. Andre personer som står vedsiden av Mrs. Lansing er ute av stand til å fotografere disse merkelige bildene.
Hun har alltid vist full åpenhet og vilje til å samarbeide med vitenskapelige etterforskere. Årevis med psykiatriske observasjoner har overbevist Dr. Schwarz at hun er ærlig. Den berømte mentallisten, Joseph Dunninger, en venn av Dr. Schwarz, har også undersøkt Mrs. Lansing, og han finne ingen tegn til svindel eller noen logisk forklaring på hennes fenomener.

 

 

Dunninger og Lansing
Dunninger og Lansing

Ifølge Schwarz, kan hennes fotografier gi en pekepinn på den fysiske eksistensen av mulige UFOer og tilknyttede virksomheter. Men de angivelig synske hendelsene som følger disse bevisene peker mer mot at det er andre dimensjoner til dette fenomenet.

 

 

Si din mening

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Lag et nettsted eller blogg på WordPress.com

opp ↑

%d bloggere liker dette: